İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Yenibosna Şehit Muhammed Ali Kalo Ortaokulu

Yenibosna Şehit Muhammed Ali Kalo Ortaokulu

ZAFER MAHALLESİ YILDIRIM BEYAZIT CADDESİ BAKİ SOKAK NO 1 BAHÇELİEVLER/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan; üreten, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2018 BAŞARILARIMIZ Küçük Kız Yıldız Takımı Basketbol Başarısı Bahçelievler 1. İstanbul 5. Türkiye Yarı Finalleri Yıldız Kız Takımı Basketbol Başarısı Bahçelievler 2. İstanbul 6. Türkiye Yarı Finalleri Cimnastik Takımı Başarısı İstanbul 2. Okullarda Orman Projemiz Ödül aldı. E-Twining Projesi Başarısı Türkiye Ödülü Avrupa Kalite Ödülü 2014 BAŞARILARIMIZ 1-TÜRK POLİSİ Bahçelievler ilçe birincisi İstanbul il ikincisi Resim Dalında KÜBRANUR ÖZTÜRK 8/E 2-23 NİSAN Konulu Resim Yarışması Bahçelievler ilçe birincisi MELEK NUR ARSLAN 1/G 3-BAĞİMLILIK Konulu Resim Yarışması Bahçelievler ilçe birincisi AYŞE ARSLAN 6/D 4-4-MEHMET AKİF ERSOY Konulu Resim yarışması Bahçelievler ilçe birincisi GİZEM SİLME 5-Kız Voleybol Takımı İstanbul İl Üçüncülüğü
08:00-13.30 13.40-19.10
Ulaşım
Okulumuz Yenibosna mertobüs durağından Yenibosna yönüne doğru 3. trafik ışıklarının yanı Necip Fazıl kısakürek Lisesinin üst tarafında kalmaktadır. Yenibosna Kuleli durağından geçen Güneşli ve Starcity Minübüslerine binerek veya İETT 31,31E,98B,HT12 Otobüs hatlarına binerek Yenibosna Merkez Camii durağında inip okulumuza ulaşım sağlanabilir.
İstanbul/Bahçelievler
BAHÇELİEVLER İLÇESİ MERKEZİNE 3 KM, İSTANBUL İLİ MERKEZİNE 13 KM
Basketbol, Voleybol, Futbol, Masa Tenisi turnuvaları yapılmaktadır.
TÜBİTAK Projesi, 5. Sınıf Bilim Fuarı
TÜBİTAK, Okullarda Orman, E-Twinning