İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Yenibosna Şehit Muhammed Ali Kalo Ortaokulu

OkuuokOkula devam eden öğrenci oranımız

TAKDİR TEŞEKKÜR  Sayısı

Haz

ÇOK KIYMETLİ VE SEVGİLİ ÖĞRETMENİMİZ; İLHAM, NEŞE ve MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ HATİCE KIYRAN HOCAMIZI EMEKLİLİK HAYATINA UĞURLADIK.

OKULUMUZDA UZUN YILLAR ÇALIŞAN AYNI ZAMANDA BİR DÖNEM MÜDÜRLÜK GÖREVİNİ DE YÜRÜTMÜŞ OLAN, DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZ HATİCE KIYRAN İÇİN MESAİ ARKADAŞLARININ HAZIRLADIĞI ETKİNLİKLE EMEKLİLİK TÖRENİ DÜZENLEDİK.

EĞİTİM AŞKIYLA 43 YILINI ÇOK SEVDİĞİ ÖĞRENCİLERİNE ADAYAN, BU SÜREÇTE VATANI VE MİLLETİ İÇİN ÇOK DEĞERLİ HİZMETLERDE BULUNAN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNAR VE EMEKLİLİK HAYATINDA SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUKLAR DİLERİZ.

DARICA HAYVANAT BAHÇESİ ve HOBBİT EVLERİ GEZİMİZLE

OKULUMUZUN BU SENE SON GEZİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

“Kur’an okunduğu zaman onu dinleyin ve susun ki size merhamet edilsin.” (Arâf 204)

Okulumuzda Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenledik.

Etkinliğin düzenlemesinde katkı sunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz

Muhammed Ali SEVİNÇ, Samet KAÇAR, Ayşe KOTAN ve Büşra Arife YILMAZ'a teşekkürlerimizi sunarız.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. Laith Najeeb

2. Abdulrahim Alkan

3. Ravza Ahsen Demirtaş

19 MAYIS ATARÜK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA

BÜYÜK BİR COŞKU HEYECAN VE NEŞE İLE KUTLANDI.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler  Öğretmeni ve Md.Yard. Onur ÇELİK 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde Çocuk hakları üzerine bir eTwenning projesi yürütmekte olup projenin detayları şöyledir:

Proje Platformu : eTwenning

Proje Konusu : Çocuk Hakları

Proje Sorumlusu : Onur Çelik

Proje sınıfı: 5-A

Projeyi yürütecek olan öğretmenimize ve Öğrencilemize başarılar diliyoruz.