İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Yenibosna Şehit Muhammed Ali Kalo Ortaokulu

2020-2021 eTwenning MİKROFON BENDE Projesi

Okulumuz Sosyal Bilgiler  Öğretmeni ve Md.Yard. Onur ÇELİK 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde Çocuk hakları üzerine bir eTwenning projesi yürütmekte olup projenin detayları şöyledir:

Proje Platformu : eTwenning

Proje Konusu : Çocuk Hakları

Proje Sorumlusu : Onur Çelik

Proje sınıfı: 5-A

Projeyi yürütecek olan öğretmenimize ve Öğrencilemize başarılar diliyoruz.

Çocuk haklarının bilinmesi, öğrenilmesi, içselleştirip uygulanması konusunda okullara çok büyük bir sorumluluk düşmektedir. Haklarını bilen, başkalarının haklarına saygılı, bilinçli bir nesil yetiştirmek için bizlerde üzerimize düşeni yapmalıyız. Toplumda çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmak isteyen  projemiz çocukların gönüllü katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Schools have a great responsibility for knowing, learning, internalizing and applying children's rights. We must do our part to raise a conscious generation that knows its rights, respects the rights of others. Our I HAVE THE MICROPHONE project, which wants to raise awareness about children's rights in th

e society, will be realized with the voluntary participation of children.

07-11-2020

Yayın: 07.11.2020 - Güncelleme: 20.12.2020 20:51 - Görüntülenme: 1254